Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Мосійчук просить суд не заарештовувати його за станом здоров'я

Народний депутат («Радикальна партія») Ігор Мосійчук, у справі якого зараз проводить засідання Печерський районний суд Києва, просить суддів врахувати його стан здоров'я і не садити його за ґрати. Про це в п'ятницю, 18 вересня, повідомив кореспондент НБН.

ан Мосійчук повідомив, що в травні йому провели операцію. У зв'язку з цим, за його словами, його не можна брати під варту, оскільки йому необхідно особливе харчування і йому важко пересуватися. А у місцях позбавлення волі він взагалі може припинити рухатися.

«У мене немає грошей, але у мене є друзі з задекларованими доходами, які готові внести за мене заставу»,- підкреслив нардеп.

При цьому він стверджує, що Рада позбавила його недоторканності в порушення процедури: подання на позбавлення його недоторканності не було зареєстровано належним чином. І додав, що знав про своє затримання ще вранці і міг втекти з країни, а протокол затримання був складений не в стінах Верховної Ради.

Пан Мосійчук додав, що не робив того, що йому інкримінують в ГПУ, і заявив, що голосував за зняття з себе недоторканності, «тому що я хотів, щоб ця справа досліджувався від «А» до «Я».

Подання ГПУ він назвав «помстою Шокіна».

«Я та присутній тут народний депутат Андрій Лозовий особисто збирали підписи за відставку генпрокурора Шокіна»,- сказав нардеп.

Він попросив суд винести справедливе рішення, не давши при цьому його вбити «цинічним баригам».

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ