Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Москаль: арешт Галицького – перший приклад реальної боротьби з корупцією

Арешт голови Державної служби зайнятості України Володимира Галицького став першим конкретним прикладом неполітичної боротьби із реальною корупцією в країні. Так прокоментував цей факт народний депутат, перший заступник голови Комітету ВР з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль.

«При цьому кидається в око і різниця зі справою екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, якого також судять нібито у рамках боротьби із корупцією», - зауважив народний депутат.

«Де у справі Луценка вилучені мільйони доларів, де кілограми золота, де ювелірні прикраси? Немає. Тільки політична доцільність», - наголосив політик і додав, що різниця відчувається відразу після обшуку лише в кабінеті Галицького.

За словами Г.Москаля, у цій ситуації СБУ спрацювала злагоджено.

Народний депутат також зауважив: «Арешт Галицького – це перша реальна справа з часів, коли був затриманий голова Партенітської сільської ради за хабар у 5,2 млн. доларів. Тоді співробітники МВС під керівництвом Луценка довгий час готували цю спецоперацію і провели її на найвищому рівні».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ