Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Москаль: На керівника Закарпатської митниці готують волинського «мажора» Щуцького»

Виконувачем обов’язків начальника Закарпатської митниці Державна фіскальна служба планує призначити Олександра Щуцького, котрий зараз є начальником митного поста "Луцьк" і паралельно виконує обов’язки заступника начальника Волинської митниці ДФС.

Про це заявив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, якого цитує його прес-служба.

"Людина, яка раніше ніколи не працювала в Державній фіскальній службі, зробила карколомну кар’єру на митниці. Чотири місяці тому, в липні цього року Щуцький вперше потрапляє в органи ДФС, а вже у вересні стає начальником митного посту "Луцьк" і в.о. заступника начальника Волинської митниці", - зазначив Москаль.

"Єдине, чим він відомий на Волині й за її межами, - це автопарком елітних автомобілів (Бентлі, Мерседес, Ауді, БМВ), катером, водним мотоциклом та дорогим житлом, які записані на дружину та батьків", - заявив голова ОДА.

"І тепер ось цього дизайнера за освітою і "мажора" за покликанням, котрий немає ніякого професійного досвіду в митних органах, готують перекинути на Закарпаття в статусі в.о. начальника митниці", - підсумував Москаль.

Як відомо, 24 жовтня Насіров відсторонив начальника Закарпатської митниці ДФС Володимира Колеснікова та начальника митного поста "Ужгород" Євгена Потоцького за неналежне виконання службових обов'язків.

Колесніков був призначений на митницю поза оголошеним конкурсом.

"Керівник області Геннадій Москаль відстоював Колеснікова своїм демаршем про звільнення перед вищим керівництвом держави", - повідомляло раніше видання "Закарпаття онлайн".

28 жовтня  Насіров своїми наказами призначив виконуючих обов'язки начальника Закарпатської митниці ДФС та його заступника.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ