Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Москаль просить звільнити керівників патрульної поліції Мукачева й Ужгорода

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль просить міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і керівника Національної поліції Сергія Князєва змінити керівництво патрульної поліції Мукачева та Ужгорода, якому колектив висловив недовіру. Про це 9 березня повідомила прес-служба Москаля.

Зазначається, що 73 патрульні поліцейські написали голові ОДА колективне звернення, в якому заявляють про факти численних порушень законодавства, дисциплінарного статуту, приниження честі та гідності з боку начальника Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві Ю.Марценишина, а також його заступника В.Наймана.

У зверненні співробітники патрульної поліції висловили недовіру керівництву та попросили надіслати комісію для врегулювання ситуації.

"Я неодноразово наголошував, що крім скандалів ніякої користі від нової патрульної поліції (НПП) на Закарпатті немає", – прокоментував звернення Москаль.

На думку губернатора, "через нездале керівництво патрульна поліція повністю завалила роботу, як свідчать показники, кількість ДТП та злочинів за час її роботи не те, що зменшилася, а набагато зросла".

"Я направив звернення до міністра МВС Арсена Авакова і вже мав розмову з головою Національної поліції України Сергієм Князєвим щодо необхідності невідкладного реагування на факти, наведені колективом Управління НПП. Моя позиція чітка – керівництво управління має бути зміщене", – вважає Москаль.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ