Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Москаля обікрали

Народний депутат України з фракції ВО "Батьківщина" Геннадій Москаль підтвердив УНН інформацію про те, що його квартиру у Чернівцях обікрали.

"Це правда (що квартиру депутата пограбувала у Чернівцях – ред.). Я засмутився, бо на горищі близько 40 нагород у мене взяли, які я збирав. Це в основному нагороди за заслуги першого, другого і третього ступення. Це нагороди, які я не зможу відновити, бо вони ще з Радянського союзу. А також (вкрали – ред.) відомчі нагороди МВС, адміністрацій й інші, де я працював весь період", - розповів Г.Москаль.

Політик з жалем сказав, що на місці нагород залишилися тільки порожні коробки. Г.Москаль додав, що саме ці нагороди для нього були важливими, а все решта не є цінним.

Як повідомлялося, у Чернівцях невідомі обікрали квартиру народного депутата Геннадія Москаля. Таку інформацію кореспонденту УНН вдалося дізнатися від одного з депутатів Чернівецької міської ради.

Як стало відомо, квартира, яку обікрали, за словами співрозмовника агентства, розташована в центрі міста, в одному з будинків поблизу вулиці Червоноармійської.

Зі слів депутата міськради, виходить, що Г.Москаль далеко не єдиний міліціонер високого рангу, що мешкає у згаданому будинку, адже його квартира розміщується між квартирами одного з колишніх начальників міліції Буковини та ще одного з колишніх співробітників МВС області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ