Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Московський суд дозволив знести український храм

"Сьогодні чорний понеділок для Богородської єпархії УПЦ Київського Патріархату в Росії. Московський обласний суд виніс рішення за нашим Апеляційним позовом. З третього жовтня 2016 р. вступає в силу остаточний вирок в знесенні нашого Свято - Троїцького храму в м. Ногінську Московської області задовільнивши позивача Адмiнicтрацiю Ногiнського району (а по сутi Московську Патрiархiю) та рішення першої судової інстанції Ногінського міського суду. Згідно з постановою храм буде знесений в 4-місячний термін за наш рахунок", про це написав на ФБ священик Святослав Скороход.

Святослав Скороход: "Напередодні засідання суду на нашого адвоката Горюнову Тетяну Федорівну був скоєн напад, ввечорі повертаючись додому невідомі з машини почали по ній стріляти, опісля погрожуючи по-телефону розправою у випадку подальшої підтримки та захисту нашого храму в суді. 
На жаль, все українське систематичне підчищається і нищиться: сьогодні резонансне рішення по знесенню храму, до того закриття української бібліотеки та ліквідування єдиної централізованої української організації "Український Конгрес Росії".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ