Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мостиські прикордонники затримали турка і марокканця

Впродовж доби прикордонники Мостиського загону затримали двох порушників кордону – турка та марокканця, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Так вчора, 21 березня, дільничному інспектору відділу прикордонної служби «Шегині» зателефонував мешканець села і повідомив, що бачив на дорозі чоловіка арабської зовнішності, який прямував в бік кордону. До вказаного місця негайно вибула група реагування відділу прикордонної служби та розшукала невідомого. Ним виявився 21-річний громадянин Туреччини, який підтвердив що мав на меті незаконно порушити кордон з Польщею для подальшого працевлаштування.

Через деякий час на сусідньому прикордонному підрозділі у Краківці прикордонники за оперативною інформацією затримали 29-річного марокканця. Чоловік теж прямував до сусідньої Польщі, але не дійшов до омріяного закордону останніх 300 метрів.

Відносно обох громадян було складено документи справ про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України (стаття 204-1 КУпАП), рішення по справі прийматиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ