Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Муніципальна дружина виконувала свою роботу — Остап Процик про ситуацію з евакуацією авто польських дипломатів у Львові

Вчорашня ситуація з евакуацією автомобілів польських дипломатів, які припаркували свої авто у недозволеному місці — перед самим входом у Львівський національний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької – жодним чином не вплине на українсько-польські стосунки — запевнив «Гал-info» начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин ЛМР Остап Процик.
«Муніципальна дружина виконувала свою роботу – евакуйовувала автомобілі у недозволених для паркування місцях. Це викликало певні емоції в учасників святкування, адже це не приємно, коли твій автомобіль забирає евакуатор. Але такими є правила, і вони діють для всіх», — зазначив Остап Процик, додавши, що у цій ситуації немає конфлікту, і це жодним чином не вплине на українсько-польські стосунки.
Нагадаємо, вчора ввечері у Львівському оперному театрі відбувалися святкування з нагоди Дня Незалежності Польщі. Польські дипломати припаркували свої авто практично перед самим входом у Львівську оперу, а тому їх намагалися вивезти евакуаторами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ