Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МВС Казастану: в Алмати загинули 1 цивільний і 3 поліцейських

Під час нападу на райуправління внутрішніх справ Алмати було вбито одного мирного жителя і трьох поліцейських. Про це повідомляє Tengrinews.kz з посиланням на повідомлення МВС Казахстану.

В МВС Казахстану розповіли подробиці інциденту. Зокрема, повідомили, що під час перестрілки біля РУВС нападник поранив постового поліцейського і заволодів його зброєю.

Під час переслідування зловмисника вогнепальні поранення отримали двоє співробітників поліції. Після цього нападника було затримано.

"На жаль, злочинцем раніше була проведена спроба захоплення легкового автомобіля жителя міста, в результаті чого водій отримав поранення і помер. Від отриманих поранень померло три співробітника поліції", - повідомили в МВС Казахстану.

За попередніми даними, затриманий 27-річний раніше судимий уродженець Кизилординської області, підозрюється у скоєнні вбивства жінки у минулі вихідні.

Як повідомлялося, в Алмати зараз триває антитерористична операція і в місті введено найвищий "червоний" рівень терористичної небезпеки.

Європейська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ