Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ми повинні розуміти, технологія проведення реформ піднята на рівень Президента України і реалізується для людей,- Костюк

Сьогодні, 30 грудня, голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк під час селекторної наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, керівниками територіальних органів міністерств, головами районних державних адміністрацій та головами районних рад Львівської області, підбив підсумки 2011 року. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Рік, який минає, вніс серйозні ділові пропозиції у платформу, на якій базується економіка Львівщини. Держава подбала про влиття інвестицій у наш регіон: ми отримали новий сучасний стадіон, закінчується робота з будівництва злітно-посадкової смуги, на завершальній стадії робота над зведенням надсучасного аеровокзалу, реконструйовано автодороги в напрямках Львів-Краківець, Львів-Рава-Руська та Львів-Шегині. В умовах фінансової кризи, це, погодьтеся непросто. Це говорить про те, що Президент та Уряд України з великою повагою ставляться до нашого регіону», - зазначив М.Костюк.

Також голова Львівської облдержадміністрації коротко підсумував основні напрацювання в районах Львівської області, які були зроблені за період 2011 року та наголосив, що у 2012 році нас чекає серйозний екзамен на стійкість, організованість та толерантність – це презентація нашого регіону під час проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року: «Ми повинні плідно працювати над транспортною, готельною та відпочинковою логістикою. І плідну роботу з цього питання нам слід розпочати одразу після нового року», - сказав М.Костюк.

Михайло Костюк також зазначив, що всі реформи, впроваджені Президентом України, повинні максимально втілюватися у життя: соціальні послуги повинні стати більш доступними, медичні – своєчасними, освітні – максимально ефективними: «Ми повинні розуміти, технологія проведення реформ піднята на рівень Президента України і реалізується для людей»,- наголосив М.Костюк.

Голова Львівської облдержадміністрації побажав усім присутнім в Новому Році добра, миру і злагоди, достатку і здоров’я.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ