Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутат Хміль розповів, з чим пов’язана брудна кампанія проти Яценюка

Яценюк разом з Турчиновим ще два роки тому продемонстрували, що потрібно рятувати країну, а не тремтіти над політичними рейтингами, навіть коли їх штучно «завалюють». Про це заявив народний депутат від «Народного фронту» Михайло Хміль.

«Дискредитаційна машина проти «Народного фронту» та Арсенія Яценюка була спрямована на «завалення» рейтингів НФ, оскільки лідер політсили знищував так звані «годівниці» олігархів.

І тепер, склавши разом усі так звані «викриття» - Саакашвілі, Мочанова і автора фейку про «24 вілли Яценюка в Маямі» та свідчення Онищенка, які виявились складовими одного ланцюга, бачимо, що проти команди лідера НФ з самого початку велась цілеспрямована брудна кампанія із дискредитації та завалення рейтингів. Чому так відбувалось?

Тому що Яценюк підвищив до 70% рентну плату на діяльність спільних підприємств з видобутку природнього газу в Україні, зламавши корупційні схеми, на яких наживались тіньові «газові» магнати. Яценюк також звільнив міністра екології, заведеного в уряд Онищенком через квоту фракції «Батьківщина». Крім того, він працював на зміцнення енергетичної незалежності України від Росії, що також було невигідним для корупціонерів цього сектору», - говорить Михайло Хміль.

Разом з тим, зазначає парламентар, Арсеній Яценюк зупинив масштабну аферу із викрадення 1,5 мільярда доларів Януковича. «Однак бачимо, що сьогодні спецконфіскацію награбованих із державного бюджету коштів блокують ті, хто намагається повернути ці кошти оточенню Януковича. Неприйняття цього закону міністр юстиції Павло Петренко назвав однією з найбільших невдач року», - зазначив нардеп.

Нагадаємо, нещодавно у британському виданні Independent вийшло інтерв’ю Олександра Онищенка, в якому він розповідає про фінансування кампанії із дискредитації прем’єра Яценюка. За його словами, вона коштувала приблизно 3 мільйони доларів на місяць і тривала майже 10 місяців.

Зізнання нардепа-втікача підтверджує, що протягом двох років проти уряду Яценюка тривала масштабна оплачена кампанія не тільки із дискредитації самої команди «Народного фронту», але й дестабілізації державної влади загалом.

При цьому Олександр Онищенко фактично зізнався, що за корупційні гроші «вбив рейтинги Яценюка за один рік – із 30 до 1 відсотка».

Фото - nfront.in.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ