Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Миколаївські десантники підвищують бойову майстерність

​Миколаївські десантники підвищують бойову майстерність, - прес-служба 79 окремої десантно-штурмової бригади ВДВ ЗС України.

Військовослужбовці підрозділів 79 окремої десантно-штурмової бригади продовжують виконувати план бойової підготовки і відпрацьовують вогневі вправи та завдання на полігоні. Бойові стрільби виконувалися зі стрілецької зброї та гранатометів (ручних та станкових), мінометів та зенітних установок, зі штатного озброєння бойових машин. Також десантники відпрацювали вогневий спосіб підриву у ході занять з інженерної підготовки.

Керівники на навчальних місцях – досвідчені військовослужбовці бригади, учасники АТО. Вогневі вправи виконуються з наближенням до реальних умов, з використанням імітації підривів та задимлення місцевості, з урахуванням досвіду, набутого під час бойових дій. Наприклад, одна з комплексних вогневих вправ передбачає ведення стрільби з автомата АК з різних положень на різних відстанях, не статично з одного місця, а в динаміці. 

«Вправа – дещо незвичайна, виснажлива, бо багато рухаєшся, дихання важке, а вже потім стріляєш. Доки вразиш цілі, спітнієш! Коли дію не сам, у русі, слідкую за своїми діями, за діями товариша поряд, розраховую на нього. Нормально, діємо разом!» - ділиться враженнями десантник, переводячи дух. 

Миколаївські десантники, виконуючи вогневі вправи у складі підрозділів підвищили свою навченість і вдосконалили свої навички поводження зі зброєю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ