Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирона Янківа призначено Генконсулом України в Гданську

Екс-заступник голови Львівської ОДА Мирон Янків призначений Генеральним консулом України у Гданську (Республіка Польща). Про це Гал-інфо повідомило джерело в МЗС.

Мирон Янків приступив до виконання своїх обов’язків у середині серпня.

Нагадаємо, 22 липня розпорядженням в. о. голови Львівської ОДА Івана Стефанишина Мирона Янківа було звільнено з посади першого заступника голови ОДА, на якій він працював з квітня 2010 року, у зв`язку з виходом на пенсію.

26 квітня 2011 року голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк в коментарі Гал-інфо повідомив, що Мирон Янків готується до дипломатичної роботи в одній із держав.

Також додамо, що з лютого 2000 р. по квітень 2002 Мирон Янків був керівником Торгово-економічної місії у складі Посольства України в Республіці Польща. З квітня 2002 по червень 2003 обіймав посаду голови Львівської облдержадміністрації. З 2003 по 2005 – Надзвичайний та Повноважний Посол України у Латвійській Республіці.

На фото - Мирон Янків (на задньому плані) бере участь у покладанні квітів  до пам'ятника "Героям Вестерплятте" у Ґданську під час візиту президента України Віктора Януковича до Польщі 30 серпня 2011 року.

Джерело - bbc.co.uk 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ