Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мирослав Хом’як нагородив «Кордон» - срібного призера чемпіонату Львівщини з футзалу

Новообраний президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як нагородив «Кордон» - срібного призера чемпіонату Львівщини з футзалу минулого сезону.

Нагадаємо, у минулому чемпіонаті Львівщини з футзалу серед команд вищої ліги «Кордон» став срібним призером, «Біскотті» - бронзовим, а «Статус» - чемпіоном. 

Матчем між командами «Кордон» та «Географ-ЛНУ» завершився календарний рік для вищої ліги чемпіонату Львівщини з футзалу. Одразу після завершення поєдинку у спорткомплексі ЛНУ ім. І. Франка, у якому срібні призери минулого чемпіонату перемогли географів з рахунком 8:2, відбулося нагородження команди «Кордон». Срібні медалі, а також пам’ятний кубок за друге місце отримали усі гравці команди, а також керівництво. Нагороджував команду за високе друге місце новообраний президент Асоціація футзалу Львівщини Мирослав Хом’як.

«Вітаю команди з завершенням непростого 2016 року. Для когось він став кращим, для когось гіршим, але найголовніше те, що нас об’єднав спорт і футзал зокрема. Хотілося б побажати, щоб наступний рік для усіх Вас був успішнішим, аніж був попередній. Хай усі успішні моменти, які були у попередньому році, перейдуть у наступний, а усі негаразди залишуться у 2016-ому. Перемог Вам в усіх справах, в тому числі і в чесній боротьбі на змагальному майданчику. Хай завжди у Вас буде здоров’я і щастя не проходить мимо. З Новим роком!» , - сказав Мирослав Хом’як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ