Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Митники за останні два тижні завадили чотирьом спробам незаконного ввезення в Україну косметики на суму понад 150 тис. грн

У митному посту „Шегині” працівники Західної регіональної митниці за останні два тижні завадили чотирьом спробам незаконного ввезення в Україну косметичних засобів на суму понад 150 тис. гривень. Про це „Гал-info” повідомили у прес-службі Західної регіональної митниці.
Сьогодні, 31 липня, громадянин Республіки Польщі, прямуючи в Україну автомобілем „Фольксваген Пасат” у приватну поїздку, сподівався, що митники не знайдуть у багажному відсіку під одягом 126 упаковок туші для вій. Незадекларований товар вартістю 6 300 гривень затримано.
А вчора, 30 липня, громадянин Німеччини, не задекларувавши, ввіз в Україну 130 флаконів туалетної води, 7 крем-гелів для обличчя та 13 засобів для догляду за шкірою вартістю 5 600 гривень.
Нагадаємо, нещодавно митники вилучили у громадянина Польщі 210 наборів тіней для повік – вартістю 10 500 грн., які він намагався приховати у дорожній сумці. А в українця працівники митного поста „Шегині” вилучили 2 550 помад для губ, вартістю 127,5 тис. гривень, які він „забув” задекларувати.
Складено протоколи про порушення митних правил.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ