Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Митниця на «Краківці» запрацює в цілодобовому режимі

З 27 лютого цього року відділ митного оформлення № 3 Львівської митниці працюватиме цілодобово. Такий принцип роботи запроваджено у вигляді експерименту, який діятиме до 27 травня 2017 року. За його підсумками буде ухвалено рішення щодо можливого продовження чи впровадження на постійній основі, повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Причиною запровадження експерименту стало збільшення кількості зовнішньоекономічних операцій суб’єктів ЗЕД. Підприємці збільшують товарообіг, справно сплачують митні платежі та потребують комфортного ведення бізнесу, насамперед оперативного митного оформлення товарів незалежно від дня тижня та пори доби. Відтак митниця пішла їм назустріч, запевнили у ДФС.

Підрозділ, в якому запроваджено експеримент, розташований на території ТзОВ “Міжнародний логістичний транспортний центр “ЛЕОПОРТ” за адресою: Львівська область, Яворівський район, смт. Краковець, вул. Вербицького, 48, безпосередньо біля пункту попуску «Краковець – Корчова». Таке розташування – це передусім мінімізація витрат на логістичні процедури, оптимізація та оперативність митного оформлення товарів суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності. Окрім того, тут державні органи контролю працюють за принципом «єдиного офісу», площа приміщень достатня для роботи митних брокерів, банківських установ, закладів харчування, розташування складських приміщень, місць для відпочинку водіїв транспортних засобів.

Керівництво митниці очікує, що це дозволить зокрема залучити додаткові інвестиції та надходження від митних платежів на ремонт доріг Львівщини. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ