Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Миття асфальту в холодній воді» - ремонт дороги Хирів – Самбір?

1/3
Активістку із Хирова Любов Кузьму, яка на громадських засадах стежить за якістю ремонту дороги Хирів – Самбір і в разі чого телефонує на «гарячі лінії» Кабміну і Укравтодору, за її словами, почали тероризувати працівники Львівського облавтодору.

Ось що написала вчителька Любов Кузьма, яка є членом виконкому Слохинівської сільської ради у Фейсбуці: «Хочеш чи не хочеш, якщо кожного дня проходиш чи проїжджаєш повз якусь річ, то поневолі зрідняєшся з нею, спостерігаєш, стаєш вже з нею рідною. Певне не тільки я одна поріднилась з тим "трясінням", що стаються чи не кожного дня їдучи в маршрутці. Звичайно мова йде про славно-звісну дорогу Хирів-Самбір (через Скелівку), яку вже обіцяють переобіцюють, поремонтують, переримонтують аж восени, коли вже мали б все закінчувати з ремонтами, бо температурні показники певне не сприяють господарському файному ремонту дороги. 

Вчора 16.10.2016 їдучи в маршрутці мусіла зателефонувати на гарячі лінії (Гаряча лінія КМУ 112 - телефонуйте) і на гарячу лінію укравтодору (0442871140 - телефонуйте), що біля автобусної зупинки с. Гуманець поклали асфальт, за принципом миття асфальту в холодній воді, то ж у ями де стояла вода, насипали асфальту, половина ями засипана звичайним шутром, розказала про сучасну дорогу після такого купання у м. Хирові та с. Слохині, де навезли старого асфальту та розфасовують грейдером по ямках. Та добре, що зараз дощі, бо коли було посушливо, то курилось за машинами, як за батийськими ордами. А також розповіла про жахливий ремонт дороги у с. Скелівка. 

Виявляєтся мої телефонні дзвінки на гарячі лінії, неабияк схвилювали Начальника Львівського облавтодору Андрія Сліпецького, висловлюючи своє незадоволення, що в моєму повідомленні неправильно вказана дата так званого канапкового ремонту, ну що .... перепрошую за дату та час. Але не перепрошую і буду пильно стежити за використанням коштів та за якістю робіт. Пан Кальницький Роман (майстер крутої старосамбірської бригади, яка ремонтує нашу дорогу) погрожує подати на мене скаргу в суд.

Шановні наші робітники доріг, звертаюся до вас з проханням не псуйте мені настрій, мені таких, як ви вистачає... Добре робіть свою роботу, тоді й претензій до вас не буде, адже ви працюєте для людей. Якщо ні... то ми будемо вас контролювати, щоб до своєї роботи ви ставилися відповідально, вам за це платять гроші».

Прохання до Львівського облавтодору надати коментар з цього приводу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ