Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МЗС рекомендує українцям бути обережними під час відвідання Кенії

У зв’язку із зростанням рівня терористичних загроз у світі в цілому і в Африканському регіоні зокрема та збереженням напруженої криміногенної ситуації в Республіці Кенія, МЗС рекомендує громадянам України ставитися до поїздок до цієї країни, на даному етапі, з підвищеною увагою. Повідомили Гал-інфо в прес-службі МЗС України.

Особливо небезпечними регіонами Кенії залишаються: м.Найробі (зокрема, райони Істлі та Кібера), північно-східні округи (Ель-Вак, Ваджір, Гарісса і Мандера), Прибережна провінція (включаючи міста Момбаса та Кіліфі).

У разі нагальної необхідності виїзду до вказаної країни громадянам України рекомендується попередньо інформувати про це Посольство України в Республіці Кенія із зазначенням місць можливого перебування та можливостей оперативного зв’язку з ними (номери телефонів, електронні адреси тощо), а також з’ясувати можливості приймаючої сторони щодо забезпечення належних заходів безпеки.

Громадянам України, які перебувають на території Кенії, слід виявляти підвищену пильність та обережність, постійно стежити за новинами щодо розвитку ситуації в країні, уникати місць масового скупчення людей, обмежити пересування вночі і використання місцевого громадського автотранспорту, не носити дорогоцінні прикраси та великі суми грошей під час прогулянок населеними пунктами, блокувати всі двері та вікна в помешканнях і транспортних засобах.

У разі потрапляння у надзвичайні ситуації, загрози життю та здоров’ю громадянам України слід невідкладно звертатися до Посольства України в Кенії за номерами телефонів: (+254) 733 366 366, (+254) 205 224 545 (e-mail: [email protected]), або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: (+38 044) 238 16 57.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ