Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МЗС України запускає конкурс на посаду директора Українського інституту

1/2
Міністерство закордонних справ України запускає конкурсну процедуру на посаду директора Українського інституту. Про це повідомили в прес-службі МЗС України.

Процедура складається з таких етапів:

1. Протягом 15 днів #МЗС прийматиме пропозиції до складу конкурсної комісії, яка обиратиме директора Українського інституту, від юридичних осіб будь-якої форми власності, статутні документи яких передбачають міжнародну діяльність у сфері культури, комунікацій, іміджу та презентації України за кордоном, діяльність яких є активною упродовж останніх трьох років.

2. Конкурсна комісія складатиметься з дев’яти членів. Відбір шести членів конкурсної комісії МЗС делегує експертній комісії з числа осіб, які мають високу репутацію у сфері культури, комунікацій, іміджу та презентації України у світі. Міністр закордонних справ призначає трьох членів конкурсної комісії.

3. МЗС на підставі рішення конкурсної комісії оголошує відкритий конкурс на посаду директора Українського інституту.

4. Конкурсна комісія здійснює відбір кандидатів на посаду директора Українського інституту шляхом оцінювання презентацій програм розвитку Інституту та проведення співбесіди з кожним кандидатом окремо.

5. Конкурсна комісія вносить пропозиції МЗС щодо призначення директора Українського інституту. МЗС спільно з Наглядовою радою Інституту приймає рішення щодо призначення директора Установи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ