Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

МЗС засудило візит депутатів Бундестагу до окупованого Донбасу

МЗС України засудило візит депутатів німецького парламенту Вольфганга Герке та Андрія Гунька на територію тимчасово окупованої частини Донецької області. Про це йдеться в повідомленні МЗС.

Міністерство закордонних справ України засуджує факт незаконного перетину державного кордону України депутатами німецького Бундестагу від фракції «Ліві» Вольфгангом Герке та Андрєєм Гуньком, який вони здійснили 19 листопада 2015 р.

Зважаючи на заходи, які були вжиті українською та німецькою сторонами після незаконного відвідування цими парламентаріями тимчасово неконтрольованих Україною районів Донецької області у лютому цього року, розглядаємо повторне скоєння ними протиправних дій як навмисне та цілеспрямоване виявлення неповаги як до Української держави, так і власної країни. Наслідком такої зухвалої та свідомої поведінки іноземних громадян і політиків стане відповідна реакція з боку правоохоронних органів України.

Закликаємо громадян іноземних держав утримуватися від дій, які порушують законодавство України і міжнародне право, та відповідають інтересам не власної держави, а російських замовників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ