Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На 1 жовтня у Львівській області ввели в експлуатацію 418,4 тис. кв. м. житла

За даними статистики, на 1 жовтня у Львівській області у експлуатацію ввели 418,4 тис. кв. м. житла, зокрема багатоквартирних будинки - 92,8 тис. кв. м., приватних житлових будинків садибного типу - 325,2 тис. кв. м, – розповів під час селекторної наради начальник головного управління містобудування, архітектури та просторового розвитку облдержадміністрації Степан Лукашик. Повідомляє прес-служба ОДА.

Він нагадав, що Кабінетом Міністрів України поставлено завдання перед будівельним комплексом області забезпечити введення в експлуатацію у 2010 році житла в обсягах не менше ніж у 2009 році (391,5 тис. кв.м.).

За попередніми даними інспекції ДАБК, у Львівській області без врахування «тимчасового порядку» введено в експлуатацію 134,1 тис. кв. м. приватних житлових будинків садибного типу. Це разом з багатоквартирними будинками становить 226,9 тис. кв. м. - 60% від минулорічного обсягу введення житла в експлуатацію у Львівській області.

Заступник голови Львівської ОДА Геннадій Дмитренко зазначив, шо голови РДА та міські голови міст обласного значення повинні вжити заходів щодо забезпечення введення в експлуатацію об'єктів незавершеного будівництва з високим ступенем будівельної готовності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ