Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На „Арсенал” – без Батісти та Пшеничних

Сьогодні в Гранд-клубі „Софія” керівництво ФК „Карпати” провів прес-конференцію, присвячену матчу 13-го туру національного чемпіонату, в якому львівські „Карпати” 4 листопада на полі стадіону „Україна” прийматимуть київський „Арсенал”. Початок матчу о 18.00.

На передматчеву прес-конференцію, як то кажуть, на фарт, знову прийшов спортивний директор „Карпат” Юрій Дячук-Ставицький. Відповідно у журналістів відразу збільшився діапазон питань: від власне підготовки до матчу проти „Арсеналу” до можливого переїзду „Карпат” в Івано-Франківськ.
„Арсенал” досить успішно виступає у цьому чемпіонаті, незважаючи на те, що 1 січня у команди закінчиться фінансування і її доля стане невизначеною, – розпочав спортивний директор клубу. – Достатньо сказати, що наразі „Арсенал” є єдиним клубом, який в чемпіонаті України зумів обіграти донецький „Шахтар”. Щоправда, після цього кияни, володіючи беззаперечною перевагою, програли донецькому „Металургу”. На жаль, у „Карпат” є кадрові проблеми. Не зможе зіграти найкращий бомбардир команди Батіста, в якого назбиралося вже чотири жовті картки, а також Сергій Пшеничних, який отримав травму на розминці перед грою в Донецьку”.
Усі інші гравці, за словами Юрія Михайловича, готові до гри. Спортивний директор також запевнив, що стадіон „Україна” буде готовим до матчу, незважаючи на погоду. Проте проблема оренди стадіону не зникне. Можливо, у наступному сезоні, якщо влада і надалі сидітиме склавши руки, „Карпати” виступатимуть в Івано-Франківську. „Ми усі львів’яни, живемо тут, працюємо. Нам не хочеться переїжджати в інше місто. Тим паче, це буде просто смішно, якщо „Карпати” гратимуть не у Львові. Але якщо таке ставлення влади триватиме й надалі, це можливо”.
До матчу проти „Арсеналу” „Карпати” готуються згідно із запланованим графіком. Жодної психологічної пригніченості після поразки від „Шахтаря” не має: „Мірча Луческу високо оцінив гру нашої команди. Шкода, але ми пропустили кілька необов’язкових голів. Все ж, я не вважаю, що матч був провальним. Ми готові грати далі”.
Юрій Дячук-Ставицький поділився планами щодо поповнення команди у міжсезоння: „Ми ведемо переговори з кількома футболістами. Можу зараз сказати, що всі вони українці, грають або грали в західному регіоні, і вони не старші 23 років. Подивимось, чи вони пристануть на наші умови, чи відпустять цих гравців їхні клуби”.
Додамо, що перед матчем з „Карпатами” є певні кадрові проблеми і в головного тренера „Арсеналу” Олександра Заварова. Зокрема, через травму не зможе допомогти своїм партнерам провідний захисник „канонірів”, кандидат до національної збірної Олександр Романчук.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ