Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На аукціоні продадуть 7 ділянок державної власності

У Львівській облдержадміністрації визначили виконавця земельних торгів на 7 ділянок державної власності, загальною площею майже 37 гектарів. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Переможцем відкритого конкурсу на конкурентних засадах стало ПАТ Державна акціонерна компанія "Національна мережа аукціонних центрів" в особі філії "Львівський аукціонний центр". Компанія також зобов’язалась підготувати лоти у 20-ти денний термін.

Йдеться про землі несільськогосподарського призначення у Яворівському, Радехівському, Пустомитівському та Сокальському районах, права власності та оренди яких виставлять на аукціон.Цільовим призначенням цих ділянок будуть збереження та використання земель природно-заповідного фонду, а також розміщення та експлуатація будівель та споруд промислових підприємств. 

Про це повідомила в.о. директора департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА Оксана Ткачук.

"Як свідчить практика, земельні аукціони мають безперечні переваги для територіальної громади, оскільки успішно проведені торги є ефективним засобом істотного збільшення надходжень до державного та місцевих бюджетів", - додала Оксана Ткачук.

З інформацією про підготовлені лоти, дату та місце проведення торгів можна ознайомитися на веб-сайті облдержадміністрації та Держгеокадастру України у розділі "Земельні аукціони".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ