Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На автодорозі Мукачеве-Львів кладуть асфальт

Дорожники розпочали роботи з влаштування верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону на автомобільній дорозі Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів. Роботи розпочали від межі Івано-Франківської області в напрямку до Львова, повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області

Станом на ранок 4 квітня влаштовано майже 3 500 м верхнього шару ЩМА лівої та правої смуг руху. Окрім того, ведуться роботи з влаштування з’їздів, лотків водовідведення та металевого огородження.

Роботи виконує компанія ТзОВ "БПП». Рух транспорту на цій ділянці здійснюється у реверсному режимі.

Нагадаємо, на ремонт автодороги загального користування Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів в межах Львівської області Кабмін у травні 2015 року виділив 200 млн. грн.

Кошти на проведення ремонту автодороги передбачено Постановою КМУ №  323 від 25.05.2015 «Про затвердження порядку використання коштів державного бюджету, призначених для розвитку дорожнього господарства  областей української частини Карпатського євро регіону (зокрема доріг Мукачеве - Львів, Татарів - Кам’янець-Подільський. Стрий - Мамалига)»

Служба автомобільних доріг у Львівській області провела торги і визначила компанії, які проводитимуть ремонт, а саме: "Онур Конструкціон Інтернешнл" ремонтуватиме ділянку у Львові від вул.. Зелена до Сихівського кладовища, а ТзОВ "ПБС" – ділянку від села Давидів до межі Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ