Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На „Автонавантажувачі” у Львові загинув газозварник

На львівському ЗАТ "Автонавантажувач" сьогодні, 12-го листопада, о 9.10 загинув газозварник Кушинський Д.М. - повідомляє прес-служба Територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області.
Розслідування обставин загибелі працівника проводить спеціальна комісія територіального управління Державного Комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду (Держгірпромнагляду) у Львівській області. За оперативними даними смерть настала внаслідок падіння газозварника у фарбувальну камеру і отримання травми голови. Чоловік помер в швидкій медичній допомозі о 10-й годині 20 хвилин.
Територіальним управлінням Держгірпромнагляду по Львівській області створено комісію, до складу якої входять фахівці відповідних фондів і структур, представники профспілок. Очолив розслідування начальник Львівської державної інспекції промислової безпеки та охорони праці в машинобудуванні, на транспорті та у зв’язку Іван Луцик. Протягом 10 робочих днів комісія має дасти остаточні висновки щодо причин і обставин загибелі працівника ЗАТ "Автонавантажувач".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ