Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На базі мегаблоку створять єдину партію, однак вона потребує нових облич та ідеології, — Володимир Цибулько

«Я думаю, що партіям, які входять у Блок «Наша Україна – Народна самооборона», вдасться створити єдину партію, оскільки об’єднання Правиці із Руху, УНП та УРП «Собор» не мало своєї ефективності, адже об’єднання партій з рейтингами по піввідсотка не може дати великого результату. Спроба об’єднати малопотужні партії не дала ефекту, і тому вони будуть намагатимуться створити об’єднання із 9 партій», — зазначив у коментарі «Гал-info» політолог, політтехнолог Володимир Цибулько, коментуючи імовірність створення єдиної партії на базі НУ-НС до кінця цього року.
«Проблема майбутньої партії полягає не в об’єднанні „відпрацьованих” політиків, а у тому, чи вдасться їм залучити нову якість політиків у це середовище, бо за гаслами про «нові обличчя» та оновлення насправді нічого не стоїть і серед 9 партій майже немає нових політиків. Новоствореній партії потрібні, крім свіжих облич, і свіжі політичні ідеї — новий ідеологічний шлях розвитку. А нинішні політики цього блоку об’єднуються заради особистих тимчасових вигод, а не заради певної політичної ідеології, і тому якщо партія набуде чіткої та жорсткої ідеологічності, то це буде стартом для розвитку нової політичної сили», — зазначив Володимир Цибулько.
Нагадаємо, вчора у Києві відбулося перше засідання робочої групи з підготовки проектів програми, статуту та спільних організаційних заходів, необхідних для об’єднання партій, які увійшли у Блок «Наша Україна — Народна самооборона».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ