Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На борту затонулого в Італії лайнера перебували 45 українців - МЗС

На борту круїзного лайнера "Costa Concordia", що сів на мілину біля берегів Італії, згідно з останніми даними, знаходилися близько 45 громадян України, постраждалих серед них немає. Про це повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ України.

"Згідно з оновленою інформацією від посольства України в Італії, на борту круїзного лайнера перебувало близько 45 громадян України. Ніхто з них не постраждав внаслідок інциденту", - повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дикусаров. 

За його словами, більшість громадян України доставлені і перебувають у готелі поблизу аеропорту Риму. Ще одна група направляється до іншої готелі біля Риму. У ці готелі вже прибули віце-консули українського посольства. "Підтримується постійний зв'язок з нашими громадянами. Тим з них, хто знаходився на судні, в Італії рекомендується звертатися в посольства України в Римі або до консула України в Італії Горяйнова Романа В'ячеславовича за тел: +39 348-725-40-30", - повідомив Дикусаров.

Він також додав, що МЗС і надалі будемо дуже уважно відстежувати ситуацію, підтримувати постійний контакт з береговою охороною Італії, з відповідними компетентними органами і надавати максимальне сприяння громадянам України, які були на лайнері.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ