Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Буковині спіймали викрадачів елітних авто

Працівники Управління карного розшуку спільно із спецпідрозділом «КОРД» затримали 6 листопада злочинну групу, яка здійснювала незаконні заволодіння транспортних засобів престижних марок, - відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зокрема, встановлено причетність зловмисників до викрадення автомобіля «Toyota Land Cruiser200» наприкінці жовтня у Чернівцях.

Організатором злочинної групи є раніше судимий 38-річний житель Київської області. У здійсненні протиправної діяльності йому допомагав 50-річний буковинець з Хотинського району. Під час огляду одного з автомобілів зловмисників поліцейські виявили спеціальне обладнання для внесення змін у номер кузова, електронний блок для запуску двигуна та номерні знаки, що використовувалися для прикриття. В ході поверхневого огляду правоохоронці знайшли та вилучили у буковинця пістолет, на який у нього не було необхідних дозвільних документів. Працівники поліції відправили зброю на експертне дослідження.

Обох чоловіків затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речовий доказ – викрадений позашляховик «Toyota Land Cruiser 200» – вилучено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ