Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Буковині заарештували "екстрасенса"

На Буковині поліцейські встановили та заарештували шахрайку-екстрасенса, яка видурювала у своїх жертв великі суми грошей та ювелірні вироби. Про це повідомив відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Злочинну діяльність 32-річна жителька Київської області провадила у різних регіонах нашої держави. Під приводом зняття порчі шахрайка видурювала у своїх жертв великі суми грошей та ювелірні вироби. Загальна сума збитків становить понад 350 тисяч гривень.

В ході оперативно-розшукових заходів у кримінальному провадженні, відкритому 20 березня цього року за фактом шахрайства, поліцейські встановили обставини злочину та осіб, причетних до його скоєння. Приїхавши на Буковину та увійшовши в довіру до 25-річної чернівчанки, зловмисниця ромської національності запропонувала жінці зняти порчу. Під час проведення свого обряду шахрайка заволоділа золотими прикрасами потерпілої та грошима у сумі 12,5 тисяч доларів США.

Працівники Управління карного розшуку з’ясували, що злочини жінка вчиняла разом зі своїм 35-річним цивільним чоловіком. Упродовж останніх двох років подружжя ошукувало людей по всій території України. Зловмисники пересувалися на автомобілях «Фольксваген Пасат» зеленого кольору і сірому «БМВ» на іноземних реєстраціях.

Розшукавши шахрайку на Київщині, поліцейські карного розшуку спільно із спецпідрозділом «КОРД» затримали її. Жінці оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Суд обрав затриманій запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На даний час проводяться слідчі дії. Працівники поліції перевіряють особу затриманої на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ