Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Буковині завершився чемпіонат Державної прикордонної служби України з футзалу

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Держприкордонслужби, на Буковині завершився чемпіонат Державної прикордонної служби України з футзалу.

Цими вихідними на базі туристично-оздоровчого комплексу «Сонячна долина», що на Буковині, завершився чемпіонат Державної прикордонної служби України з футзалу. На ньому визначилися кращі команди прикордонного відомства з цього виду спорту.

Нагадаємо, що турнір розпочався 2 серпня. Для участі у змаганнях до буковинського краю прибули 12 збірних команд з 5 регіональних управлінь та Навчального центру імені генерал-майора Ігора Момота.

Перемогу у боротьбі здобула команда Мостиського загону, яка у фіналі перемогла спортсменів з Сумського загону. А почесне 3 місце здобули прикордонники Одеського загону.

Переможців та призерів було відзначено кубками, нагородами та грамотами. Крім того, за підсумками турніру визначили і кращого воротаря та гравця турніру, яким вручили відповідні кубки.

За словами організаторів змагань, крім пропагування здорового способу життя серед персоналу прикордонного відомства, такий турнір також є корисним для адаптації та реабілітації військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції на Сході нашої країни. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ