Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

На час Євробачення в Києві діятиме "сухий закон"

Київрада має намір обмежити реалізацію алкоголю під час Євробачення-2017. Відповідне звернення Національної поліції підтримали депутати на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики. Про це повідомили в прес-службі Київради.

На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики депутати підтримали звернення Національної поліції України щодо заборони продажу спиртного під час проведення пісенного конкурсу “Євробачення-2017”.

Йдеться про заборону продажу пива (окрім пива у пластиковій тарі), алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вин столових у межах окремих територій міста Києва для мінімізації ризиків виникнення правопорушень під час “Євробачення-2017”.

Відповідно до пропозицій Національної поліції України, обмеження передбачаються з 4 травня до 15 травня на території, прилеглій до “Євромістечка”, та з 8 до 13 травня на території довкола Міжнародного виставкового центру. 

Комісія з питань торгівлі вирішила доручити Департаменту промисловості виконавчого органу Київради (КМДА) підготувати відповідне розпорядження. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ