Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На чемпіонат світу з боксу у Гамбург поїде 8 українців

18 серпня спортсмени національної збірної України з боксу провели відкрите тренування на Олімпійській базі у Конча-Заспі. Це фінальна підготовка перед стартом чемпіонату світу, який відбудеться з 25 серпня по 2 вересня у Гамбурзі (Німеччина). Про це повідомив Урядовий портал.

“Я знаю, що зараз уже закінчується навчально-тренувальний збір перед стартом чемпіонату світу на який ви будете виїжджати 22 серпня, якраз напередодні Дня Незалежності нашої країни. Хотів би вас ще раз налаштувати на серйозну спортивну боротьбу. Бажаю вам захистити титули на більш високому рівні, а у кого їх ще немає - завоювати. Ми у вас віримо і вірить вся Україна. Сподіваюсь, що наш гімн буде лунати в Гамбурзі, і наш прапор буде здійматися над цим древнім містом”, - зазначив Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов під час зустрічі із спортсменами та тренерами національної збірної України з боксу.

Від імені президента Федерації боксу Володимира Продивуса перший віце-президент Федерації Дмитро Шенцев привітав боксерів, висловивши впевненість, що на чемпіонаті світу наші спортсмени займуть високі місця та вчергове своїми успіхами покажуть справжній патріотизм. 

Нагадаємо, що за результатами чемпіонату Європи, який відбувся цього року у Харкові, національна збірна команда України стала найсильнішою командою континенту. В активі нашої збірної шість нагород: три золоті, одна срібна та дві бронзові медалі.

За підсумками континентальної першості вісьмом представникам збірної України вдалося вибороти путівки на світову першість. Нашу команду в Німеччині представлятимуть: Назар Куротчин (49 кг), Дмитро Замотаєв (52 кг), Микола Буценко (56 кг), Юрій Шестак (60 кг), Євген Барабанов (69 кг), Олександр Хижняк(75 кг),  Рамазан Муслімов (91 кг), Віктор Вихрист (+91 кг).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ