Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На чемпіонаті світу зі стрільби з лука серед юніорів та юнаків буде чимало львів'ян

13-20 жовтня цього року у м. Усі (Китай) розпочнеться чемпіонат світу зі стрільби з лука серед юніорів та юнаків, на якому будуть розіграні ліцензії на участь у ІІ літніх юнацьких Олімпійських іграх 2014 року. Повідомив Влад Новаковський, провідний тренер збірної команди Українизі стрільби з лука.

На цей час молодіжна збірна команда України зі стрільби з лука перебуває в м. Києві на заключному навчально-тренувальному зборі. Саме там буде визначено остаточний склад команди на участь в чемпіонаті світу (по 3 спортсмени у кожній віковій групі).

Юніори: КОМОНЮК Віталій – м. Львів; ОМЕЛЬЧЕНКО Ігор – м. Чернівці; СОБКО Валентин – м. Чернівці; КУЦИЙ Валентин– м. Суми.

Юніорки: МАРЧЕНКО Вероніка – м. Львів; ЛУК’ЯНОВА Наталія – м. Львів; СТРУК Мар’яна – м. Львів; РОДІОНОВА Поліна – м. Суми.

Також до партнерів по команді незабаром приєднаються СІЧЕННІКОВА Лідія (м. Чернівці) та ПАВЛОВА Анастасія (м. Нова Каховка), які зараз перебувають в Туреччині на чемпіонаті світу зі стрільби з лука серед дорослих спортсменів.

Юнаки: МАЛИК Михайло – м. Львів; ОСТРОВСЬКИЙ Михайло – м. Чернівці; ЧЕРКЕЗ Влад – м. Чернівці; КОМАР Антон – м. Рівне.

Дівчата: ОЛЕКСЮК Вікторія – м. Чернівці; ГНИП Соломія – м. Львів; МАЦЕХ Марта – м. Львів; АНТОНОВА Ксенія – м. Львів.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ