Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Чернігівщині голова сільради попросив у "винагороду" 70 тис грн

1/3
Працівники поліції у Чернігівській викрили посадову особу у хабарництві, сільський голова вимагав 70 тисяч гривень "винагороди", - повідомив Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Щоб сільська рада позитивно проголосувала за продаж приміщення та виділення земельної ділянки, її голова «попросив» у директора фермерського господарства «винагороду».

За фактом вимагання  неправомірної вигоди слідчим обласної поліції було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 24 жовтня, правоохоронці затримали голову однієї з сільрад Бобровицького району під час одержання 70 тисяч гривень неправомірної вигоди.

На даний час оперативники управління захисту економіки в Чернігівській області Нацполіції, слідчі Головного управління поліції області за процесуального керівництва  прокуратури Чернігівської областіпроводять санкціоновані обушки у приміщенні адмінбудівлі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ