Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Дніпропетровщині поліція знайшла три схованки зі зброєю

Оперативники обласного підрозділу внутрішньої безпеки під час відпрацювань виявили три схованки зі зброєю, боєприпасами та вибуховими пристроями на території кількох населених пунктів Дніпропетровської області, - повідомила прес-служба Нацполіції.

Стало відомо про закладку зброї на закинутій фермі у місті Нікополь. Прибувши на місце разом зі слідчо-оперативною групу місцевого відділу поліції, правоохоронці вивили під цеглою розваленої будівлі чорний поліетиленовий пакет.

В ньому виявлено 55 набоїв різного калібру, 3 гранати Ф-1, 3 гранати РГД-5, 5 запалів до гранат, 5 протитанкових гранат, 1 сигнальна міна та 1 граната ВОГ-17 до станкового гранатомета АГС-17.

Наступну схованку, про яку дізналися правоохоронці, невідомі облаштували в самому обласному центрі. В недобудові на одній з вулиць Дніпра оперативники ВБ та працівники Дніпровського відділу поліції знайшли сумку. В ній виявлено 11 гранат ВОГ-17 до гранатомета АГС-17 та гранатомет РПГ-26.

Під бетонною плитою покинутої ферми, розташованої у селі Василівка Межівського району, поліцейські знайшли третій схрон. В ньому виявлено гранатомет РПГ-18 та гранату РГД-5.

Всі ці виявлені боєприпаси, зброя і вибухові пристрої були вилучені працівниками слідчо-оперативних груп відділів дніпропетровської поліції для проведення експертизи.

Слідчими за цими трьома фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Встановлюються особи, причетні до закладок зброї.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ