Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Дніпропетровщині працюють всі дільниці, за виборами стежать 600 спостерігачів ОБСЄ

На Дніпропетровщині запрацювали всі 1758 виборчих дільниць. Про це повідомив секретар обласного оперативного штабу щодо проведення у Дніпропетровській області місцевих виборів Юрій Зарецький.

За його даними, всі дільниці забезпечені скриньками для голосування, необхідною офісною технікою, транспортом та зв’язком.

Як поінформував Зрецький, на виборах в області працює близько 600 спостерігачів від ОБСЄ.

Окрім того, за даними з обласної міліції, охорону правопорядку цього дня в області забезпечує 8 тисяч співробітників МВС.

Як повідомили в Головному управлінні МВС у Дніпропетровській області, на 12.00 в зареєстровано 9 дрібних порушень виборчого законодавства, які у цілому не вплинуть на хід виборчого процесу.

До місцевих рад Дніпропетровської області своїх кандидатів висунули 39 політичних партій – це 15% від загальної кількості зареєстрованих в регіоні.

До облради балотуються 13 політичних партій. За посаду міського голови змагаються загалом 190 кандидатів у 18 містах. Зокрема, найбільша кількість кандидатів у мери зареєстрована у Дніпропетровську – 31, далі йде Кривий Ріг – 21. Найменша кількість кандидатів – у місті Орджонікідзе, їх лише двоє.

У неділю, 25 жовтня, в Україні проходять місцеві вибори.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ