Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Дніпропетровщині внаслідок падіння дерева померла жінка

ДСНС
ДСНС
ДСНС
ДСНС
ДСНС
ДСНС
1/3
Внаслідок падіння дерева 18 квітня у м. Новоросійськ Дніпропетровської області від отриманих травм у лікарні померла жінка 1957 р.н, передає прес-служба ДСНС України.

Зазначається, що з 18 по 22 квітня у південних, східних та більшості центральних областей відбувається значне погіршення погодних умов. Різке зниження температури повітря, дощ з мокрим снігом, місцями сильні опади, а також різкі пориви вітру подекуди досягають рівня небезпечного явища та вже спричинили чимало незручностей для населення.

Станом на 07:00 20 квітня залишаються знеструмленими 199 населених пунктів у п’яти областях, а саме: Харківській – 99 н.п., Дніпропетровській – 72 н.п., Полтавській – 14 н.п., Херсонській – 9 н.п. та Запорізькій – 5 н.п. Бригадами обленерго продовжуються роботи з відновлювання електропостачання населених пунктів.

Станом на 7 год. 20 квітня на дорогах державного, регіонального значення, заторів не зафіксовано. Обмежень руху транспортних засобів на автомобільних дорогах немає.

Через налипання мокрого снігу та шквальний вітер зафіксовано падіння близько 2 тис. 500 дерев у Харківській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Для ліквідації наслідків негоди вживаються заходи з відновлення електропостачання, розчистки автомобільних доріг та розпилювання повалених дерев у населених пунктах.

Ситуація перебуває на контролі в ДСНС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ