Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Дніпровському металургійному комбінаті від нещасного випадку загинула жінка

30 березня на ПАО “Дніпровський металургійний комбінат” м. Кам'янське Дніпропетровської області стався нещасний випадок, внаслідок якого загинула жінка 1978 р.н. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Михайло Волинець, голова Незалежної профспілки гірників України.

"30.03.2017 на ПАО “Дніпровський металургійний комбінат” м. Кам'янське Дніпропетровської області сталася трагедія - загинув працівник, член профспілки ППО "Металістів" нашої членської організації Незалежна профспілка гірників України.

Жінка 1978 року народження потрапила під барабан конвеєра. 40 днів тому у неї загинув чоловік.

Круглою сиротою залишилася 13-річна донька загиблої. До розслідування причин трагедії будуть залучені Сергій Семенко, головний технічний інспектор НПГУ та Вячеслав Король, експерт з питань охорони праці КВПУ. Висловлюю щирі співчуття сім'ї та близьким загиблої", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, надзвичайна ситуація на шахті "Степова", що на Львівщині, сталась 2 березня. Тоді внаслідок вибуху метану загинуло 8 гірників, понад 20 зазнали травм. Станом на сьогодні стан усіх постраждалих задовільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ