Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбасі на міні підірвалась машина ОБСЄ

У неділю вранці під час патрулювання на Донбасі на міні підірвався автомобіль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Про це штаб АТО повідомив на сторінці у Facebook.
УНІАН

"Українська сторона СЦКК повідомляє, що сьогодні 23 квітня, близько 10.17, під час здійснення патрулювання в районі населеного пункту Пришиб, територія ОРЛО, ймовірно на міні підірвався автомобіль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ", - йдеться у повідомленні штабу АТО.

За попередніми даними штабу, в групі СММ ОБСЄ є загиблі та поранені. У свою чергу в ОБСЄ підтвердили, що з їхніми спостерігачами трапився серйозний інцидент, але деталей не повідомили.

"Ми можемо підтвердити, що з патрулем #ОБСЄ стався серйозний інцидент у Луганській області. Щойно ми отримаємо детальну інформацію, вона буде опублікована на наших сторінках у соціальних мережах", - сказано у повідомленні.

Інформресурси бойовиків повідомляють, що автомобіль СММ підірвався на протитанковій міні в Слов'яносербському районі. За їхніми даними, один працівник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ загинув, ще один отримав поранення.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ