Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбасі загинув український військовий, ще двоє - поранені

Загалом від опівночі незаконні збройні формування 10 разів порушили перемир’я. Унаслідок обстрілів один наш військовий загинув, ще двоє отримали поранення, - повідомила прес-служба штабу АТО.

Від початку сьогоднішньої доби у районі проведення АТО обстановка й надалі залишалася напруженою, проте контрольованою Збройними Силами України.

"Уночі ворог бив зі 120-міліметрового міномету по укріпленнях наших військ біля Кряківки. А вдень застосував гранатомет на околицях Кримського, що на Луганському напрямку.

Проте найбільш гаряче сьогодні знову було на Донецькому напрямку.

Зранку бойовики обстріляли з великокаліберного кулемету і стрілецької зброї наш опорний пункт неподалік Опитного. У результаті цього обстрілу один український воїн загинув, один був поранений. Ще один військовослужбовець сил АТО отримав поранення унаслідок гранатометного вогню по наших позиціях неподалік Кам’янки. Крім того, близько 16 години під обстрілом російсько-окупаційних угруповань опинились оборонці Пісків та Авдіївки.

На Приморському напрямку окупанти з протитанкових гранатометів били по околицях Широкиного. А стрілецьку зброю застосували на підступах до Старогнатівки і Водяного", - йдеться у повідомленні.

Під час половини обстрілів сили АТО переважаючим вогнем у відповідь пригнічували активність противника. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ