Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Донеччині затримали перевізницю великої партії метадону

Працівники управління кримінальної поліції затримали у Костянтинівці 24-річну пасажирку автобусу, яка везла у сумці близько 500 г особливо небезпечного наркотику. Про це повідомив Відділ комунікації поліції Донецької області.

Поставку наркотику з іншого регіону та збут на території Донеччини припинено завдяки посиленій системі безпеки, запровадженій поліцією в зоні АТО.

Отож у межах профілактичних заходів поліцейські спільно з кінологами відпрацьовували вокзали, автостанції, великі транспортні вузли. Нарковантаж було виявлено на зупинці міжміського транспорту у Костянтинівці в одному з автобусів, що рухався з іншої області.

Ретельно замаскований наркотик виявив під час стандартної перевірки транспорту службовий пес. Під час огляду багажного відділення собака, натренований на пошук наркотичних та психотропних речовин, вказав на сумку, яка належала 24-річній мешканці Бахмута.

Всередині знаходилося близько 500 г речовини білого кольору, попередньо – метадону. Особливо небезпечний наркотик був підготовлений до збуту: розфасований у згортки по 1 та 0,5 г на кшталт «цукерок». Вартість одного граму метадону сягає 2 тисяч гривень.

Знайти наркотик «неозброєним» оком було неможливо. Згортки були запаяні всередині свічок. За попередніми підрахунками по цінам чорного ринку, наркотичний багаж коштує півмільйона гривень.

«Транш» з понад 700 доз метадону, який направлявся до Бахмута, вилучено. Дівчина-перевізниця затримана. Наразі з нею працюють слідчі.

Вилучене спрямоване на експертизу, за результатами якої факту буде надано правову кваліфікацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ