Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донеччині затримали терориста-якута

На КПП "Березове", що в Донецькій області, прикордонники затримали 48-річного громадянина Російської Федерації - мешканця Якутії, - який брав участь у діяльності незаконного збройного формування. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Як повідомили у відомстві, під час несення служби прикордонний наряд помітив автомобіль "Тойота", який, під'їхавши до контрольного посту, почав швидко здавати назад і намагався змінити напрямок руху. Аби не допустити протиправної діяльності, прикордонники одразу заблокували можливі шляхи втечі і затримали транспортний засіб. В автомобілі перебували згадуваний вище 48-річний росіянин у військовій формі з ознаками приналежності до підрозділів незаконних збройних формувань, і громадянка України - мешканка Донецька. Під час бесіди росіянин і українка розповіли, що їхали з Донецька до Новоазовська, аби потім виїхати в Росію, але заблукали. Коли ж побачили прапор і українську символіку, зрозуміли, що потрапили на блокпост українських силовиків, тому і спробували одразу ж втекти.

 

У ході перевірки прикордонники встановили, що затриманий громадянин РФ, який прибув в Україну з Республіки Саха (Якутія) і деякий час перебував у складі одного з підрозділів незаконних збройних формувань. Нині затриманих передали співробітникам СБУ.

5 канал

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ