Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Донеччині жінку вбили на цвинтарі могильним хрестом

Конфлікт стався між двома візитерами вночі на цвинтарі міста Торецька. Тіло місцевої мешканки виявив перехожий та одразу звернувся на 102. Експерти, що оглядали труп, виявили на голові тілесні ушкодження. Факт було кваліфіковане, як вбивство. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Донецькій області.
ГУ НП у Донецькій області

Поліцейські опрацювали прилеглу територію з метою встановлення свідків та очевидців події, провели ряд слідчо-розшукових заходів, які дали результат і дозволили затримати підозрюваного.

Ним виявився 17-річний місцевий мешканець. Разом з постраждалою  тієї ночі вони збирали продукти харчування, які залишали відвідувачі під час поминальних днів.

Не поділивши «здобич», пара почала сваритися. Спочатку були словесні образи, а коли терпець зловмисника урвався, він схопив дерев'яного хреста та наніс кілька ударів по голові «суперниці». Травми виявилися несумісними з життям.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження  за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ