Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Економічному форумі в Криниці Львівську ОДА представляв Матис

5-7 вересня у м. Криниця-Здруй Малопольського воєводства (Республіка Польща) відбувся 27 Економічний Форум “Проект: Європа. Рецепт на наступні десятиліття”. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Цей Форум - найбільша конференція у Центральній та Східній Європі, в якій беруть участь більше 3 тисяч представників світу політики та бізнесу з понад 60 країн. Цьогоріч Форум відкрив Президент Польщі - Анджей Дуда.

Протягом трьох днів заходу відбулось 6 пленарних засідань, більше 180 панельних дискусій. Учасники конференції обговорювали питання у сферах бізнесу й управління, макроекономіки, нової економіки, інновацій, енергетики, держави та реформ, охорони здоров’я.

Керівник управління інвестиційної політики Роман Матис взяв участь у форумі регіонів та панельній дискусії на тему “Держава та місцеве самоврядування - напрямки розвитку”, модератором якого виступив Марцін П’ясецкі - керуючий редактор провідного польського видання “Rzeczpospolita”.

У дискусії також взяла участь Міністр освіти Польщі - Анна Залєвска. Обговорення взаємодії місцевого самоврядування та державної влади  відбулось через призму реформи освіти. Спікери дійшли висновків, що в наших державах є схожі питання, які необхідно вирішувати, і Україна має неоціненний досвід у впровадженні реформ, яким варто поділитись.

У підсумку дискусії Роман Матис наголосив, що освіта - це перш за все інвестиції у майбутнє держави. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ