Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На "Ензимі" монтують нову ємність для очищення стоків

На території ПрАТ «Компанія Ензим» польські фахівці під керівництвом Філека Збігнєва, підрядника компанії GLS Tanks (Австрія), монтують 24-метрову анаеробну ємкість для очищення стоків. Усі листи, з яких складається ємкість, можна помістити у велику вантажівку та зібрати як конструктор «Лего», повідомили у компанії.

Кілька днів працівники змушені були перечікувати дощі – адже навіть найменші краплі можуть зашкодити герметичності конструкції. Під час експлуатації в анаеробну ємкість потраплятимуть виробничі стоки, де в ході їх поглибленого очищення вироблятиметься біогаз.

«Моя команда виконує роботи з монтажу анаеробного збірника. Зараз ми на завершальному етапі. Сьогодні монтуємо дно, а наступного тижня вже будуть монтуватися сепаратори, – розповідає Філек Збігнєв – У середньому, на монтаж такої ємкості потрібно близько чотирьох тижнів. У нас були затримки через дощову погоду – в таких випадках ми не можемо проводити роботу з герметизації», – пояснив підрядник.

Біологічні методи очищення стоків – новітня технологія, яку успішно використовують закордонні підприємства. Тому завершивши роботи на львівському дріжджовому заводі, монтувальники візьмуться за такі ж об’єкти у Франції.

«Ми маємо багаторічний досвід роботи. Це країни Південної Америки, Європа, Азія. Серед останніх – Сінгапур,  Бразилія. Після «Ензиму» наше наступне завдання чекає на нас у Франції», – ділиться планами Філек Збігнєв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ