Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На фронті невелике затишшя, - заступник комбрига 72 ОМБр

Ця ніч минула більш спокійно, ніж попередні, проте обстріли наших позицій все одно тривають. Противник продовжує порушувати Мінські домовленості, застосовує 120-мм міномет, з району аеропорта сьогодні обстрілював танк, а це 125-й калібр. Загалом, вони постійно намагаються нас провокувати на активізацію бойових дій. Про це сьогодні, 6 лютого, повідомив заступник командира 72-ї окремої механізованої бригади підполковник Олександр Самарський. Військовослужбовці цієї бригади Збройних Сил України обороняють Авдіївку від російсько-терористичних військ, передає Генеральний штаб ЗСУ.

«На їх дії мої військовослужбовці не реагують! Вони розуміють, що це звичайна провокація. Тому ми намагаємося адекватно відповідаємоти із незабороненої угодами зброї, а в деяких випадках, навіть її не використовуємо», — зазначив офіцер.

Підполковник Олександр Самарський повідомив, що спроб штурму наших позицій сьогодні не було.

«Були дві диверсійні малочисельні групи, й скоріш за все це була розвідка боєм. Причому виходили вони демонстраційно, та вели вогонь по наших військовослужбовцях, щоби з’ясувати наші вогневі точки, чи вони змінилися», — розповів він.

Заступник комбрига 72 омбр підкреслив, що загалом спостерігається невелике затишшя.

«Водночас, я б не сказав, що ситуація стабілізувалась. Ймовірно це пов’язано з тим, що проводилися ремонтні роботи на лініях електропостачання, зараз відновлюються підстанції. Загалом, Авдіївка починає приходити до тями, після нещодавньої активної фази бойових дій», — сказав підполковник Олександр Самарський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ