Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

На Грибовицькому сміттєзвалищі продовжують пошуки зниклого еколога

За оперативною інформацією ГУ ДСНС України у Львівській області, ситуація на території сміттєзвалища поблизу с. Збиранка Жовківського району Львівської області, станом на 10.00 год. 23 червня, - контрольована, проводять пошукові роботи. До проведення робіт залучили 39 осіб та 17 одиниць техніки.

Підрозділи ГУ ДСНС України у Львівській області перебувають у черговому режимі, проводиться спостереження за пожежною обстановкою схилу сміттєзвалища (у разі виникнення потреби - пролиють місць виходу диму з тіла сміттєзвалища).

Вивіз сміття до Києва обійдеться львів’янам у 25 млн грн

Шукають зниклого працівника комунального підприємства «Збиранка» О. Бутина, було задіяно 3 екскаватора та 6 осіб, (від ДСНС), які одночасно перебувають на цих екскаваторах. Особовий склад змінюють щогодини. Пересипано сміття орієнтовно 4350 куб. м.

ЛКП «Збиранка» проводили роботи по засипанню поверхні полігону твердих відходів ґрунтом (роботи непов'язані із схилом на якому виник обвал)  для чого залучили 7 осіб та 6 одиниць техніки. Завезено орієнтовно 410 куб. м. землі та сплановано близько 600 кв. м.  поверхні полігону твердих побутових відходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ