Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Хмельниччині поліція розшукує чоловіка, який вчинив подвійне вбивство

1/2
У Летичівському районі Хмельницької області 34-річний чоловік убив свою тещу та співмешканку, після чого зник з місця події. Свідком розправи став 1-річний син подружжя. Підозрюваного оголосили у розшук. Про це повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Отож, коли місцева лікарка прийшла оглянути дитину, вона наштовхнулася на страшну картину: у веранді лежало тіло 58-річної бабусі хлопчика, а в одній із кімнат — його 40-річної матері. В обох жінок були тілесні ушкодження у вигляді рубаних ран голови. Поліція встановила: вбивство було скоєно за день до цього.

Свідком розправи став 1-річний син подружжя. Після вчинення вбивства зловмисник зачинив хлопчика в будинку і покинув населений пункт. Зараз дитину госпіталізували до лікарні, де він проходить усі необхідні обстеження.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.

Підозрюваного оголосили у розшук.

В повідомленні сказано:

«Летичівським відділом поліції ГУНП в Хмельницькій області розшукується Алєксєєв Віталій Вікторович, 30.01.1982 р.н., житель с. Западинці Летичівського району, який підозрюється у скоєнні подвійного вбивства.

Прикмети: зріст 165 см, худорлявої тілобудови, мав синець під правим оком. Зловживає алкоголем, поводиться агресивно.

Чоловік був одягнений: чорна куртка з капюшоном, чорні штани, чорна спортивна шапка. Може носити чорний рюкзак.

Правоохоронці звертаються до всіх, кому можуть бути відомі будь-які відомості про його можливе місцезнаходження, терміново звертатись до правоохоронних органів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ