Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На Хмельниччині судитимуть іноземця, через якого у ДТП загинуло четверо осіб

На Хмельниччині судитимуть іноземця, через якого у дорожньо-транспортній пригоді четверо осіб загинуло та тринадцять постраждало. Про це повідомила прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Відділом процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури Хмельницької області затверджено і спрямовано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно громадянина Республіки Молдова за обвинуваченням у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).

Про це повідомив начальник відділу прокуратури області Віталій Довгань.

Дорожньо-транспортна пригода сталася в середині жовтня минулого року поблизу с. Гуменці Кам’янець-Подільського району. 

Досудовим слідством, яке здійснювало слідче управління Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що обвинувачений, керуючи вантажним автомобілем «DAF» з напівпричепом марки «Krone» виїхав на зустрічну смугу руху та вчинив зіткнення задньою частиною напівпричепу з автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter». 

У результаті цього постраждало сімнадцять осіб. Четверо пасажирів мікроавтобуса отримали несумісні з життям травми, ще дванадцять пасажирів цього авто та водій - тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. 

Обвинуваченому судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

За санкцією ч. 3 ст. 286 КК України покарання за вказаний злочин передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ