Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Хмельниччині судитимуть переселенців, які незаконно заволоділи 60 тис грн державної допомоги

На Хмельниччині в Старокостянтинівському районі судитимуть сім'ю переселенців, які незаконно заволоділи 60 тис грн державної допомоги. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Хмельницької області.

Встановлено, що ще у 2014 році в одне із сіл Старокостянтинівського району переїхала сім’я вимушених переселенців. Знаючи про реалізацію державної соціальної програми, дружина подала до органу соціального захисту населення заяву про надання грошової допомоги, у якій приховала інформацію, що будинок, де вони наразі проживають сім’єю, є власністю чоловіка.

Загалом своїми умисними діями громадяни незаконно отримали за рахунок коштів державного бюджету допомогу на загальну суму 60 тис грн.

За вказаними фактами прокуратурою розпочато кримінальні провадження, досудове розслідування у яких здійснювалось слідчим відділом Старокостянтинівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.

Обвинувальні акти у кримінальних провадженнях за ч. 1 ст. 190 (заволодіння чужим майном шляхом обману) Кримінального кодексу України направлено для розгляду до суду.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ